Hoppa till huvudinnehåll
Bildspel: 

Moberg Pharma ökar distributionen av Kerasal Nail i Texas genom varuhuskedjan HEB Grocery. De första beställningarna har levererats.

Moberg Pharma har levererat den första ordern till HEB i Texas

Moberg Pharma har levererat den första ordern för sin ledande produkt Kerasal Nail till varuhuskedjan HEB. HEB är en varuhuskedja med mer än 315 butiker över hela Texas och norra Mexiko. Genom HEB stärks Moberg Pharmas närvaro i Texas, den näst största staten i USA.

Om Moberg Pharma
Moberg Pharma AB (publ), är ett snabbt växande svenskt läkemedelsbolag med direktförsäljning genom egen försäljningsorganisation i USA och försäljning via distributörer i fler än 35 länder. Bolagets produktportfölj inkluderar utvärtes produkter för behandling av hudåkommor och smärta under varumärkena Kerasal®, Jointflex®, Emtrix®och Kaprolac®. Emtrix®(Nalox™ på många marknader) är det ledande preparatet för behandling av nagelsjukdomar i Norden. Portföljen utvecklas genom förvärv och inlicensiering av produkter samt genom produktutveckling med fokus på innovativ drug delivery av beprövade substanser. Moberg Pharma har kontor i Stockholm och New Jersey och bolagets aktie (OMX: MOB) är noterad under Small Cap på NASDAQ OMX Nordic Exchange Stockholm. Se www.mobergpharma.se för mer information