Hoppa till huvudinnehåll
Bildspel: 

Moberg Pharma lanserar ny hemsida

Moberg Pharma lanserar idag en ny hemsida med utökad information för investerare - bland annat detaljerad finansiell statistik – samt fördjupad information om Moberg Pharmas produkter och partners.

Genom en förbättrad nyhetsfunktion och videointervjuer med VD har det nu blivit ännu lättare att följa bolagets utveckling. Välkommen till www.mobergpharma.se!

Om Moberg Pharma
Moberg Pharma AB (publ), är ett snabbt växande svenskt läkemedelsbolag med direktförsäljning genom egen försäljningsorganisation i USA och försäljning via distributörer i fler än 35 länder. Bolagets produktportfölj inkluderar utvärtes produkter för behandling av hudåkommor och smärta under varumärkena Kerasal®, Jointflex®, Emtrix®och Kaprolac®. Emtrix®(Nalox™ på många marknader) är det ledande preparatet för behandling av nagelsjukdomar i Norden. Portföljen utvecklas genom förvärv och inlicensiering av produkter samt genom produktutveckling med fokus på innovativ drug delivery av beprövade substanser. Moberg Pharma har kontor i Stockholm och New Jersey och bolagets aktie (OMX: MOB) är noterad under Small Cap på NASDAQ OMX Nordic Exchange Stockholm. Se www.mobergpharma.se för mer information