Hoppa till huvudinnehåll
Bildspel: 

Moberg Pharma lanserar ny produktvariant av Kerasal Nail på CVS, USAs näst största apotekskedja.

Moberg Pharma AB (OMX: MOB) meddelade idag att leveranser till CVS har påbörjats av Kerasal Nail® Fungal Nail Repair, en ny produktvariant av Moberg Pharmas marknadsledande produkt Kerasal Nail®. CVS är den första apotekskedjan som säljer den nya produkten, som i sin nya förpackning riktar sig specifikt mot kunder som önskar köpa skönhetsprodukter.

Kerasal Nail® Fungal Nail Repair kommer att säljas på cirka 5,500 CVS apotek och finnas tillgänglig från januari 2015 bland nagelvårdsprodukter på skönhets-avdelningen. Kerasal Nail® fortsätter att vara den bäst säljande produkten i fotvårdssektionen hos CVS, där den lanserades under 2012.

“Genom lanseringen av denna nya produktvariant på CVS så når vi en ny målgrupp och kunder som normalt inte besöker fotvårdsavdelningen. Det skapar nya möjligheter att främja tillväxten av marknads-segmentet och öka vår marknadsandel. Lanseringen av Kerasal Nail® Fungal Nail Repair på CVS är i linje med vårt strategiska mål att bli nummer ett inom nagelsvampsområdet“ säger Peter Wolpert, VD för Moberg Pharma AB

Denna information
Moberg Pharma offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 december 2014, kl. 8.30.

För ytterligare information kontakta:
Peter Wolpert, VD
Mobil: +46 (0)70 - 735 71 35
Email: peter.wolpert@mobergpharma.se

Peter Östling, IR
Mobil: +46 (0)76 – 314 09 78
Email: peter.ostling@mobergpharma.se

Om Moberg Pharma
Moberg Pharma AB (publ) är ett snabbt växande svenskt läkemedelsbolag med egen försäljningsorganisation i USA och försäljning via distributörer i fler än 40 länder. Bolagets produktportfölj av receptfria läkemedel inkluderar produkter under varumärkena Kerasal®, Jointflex®, Kerasal Nail®, Domeboro®, Vanquish®och Fergon®. Kerasal Nail®  (Nalox™ på många marknader) är det ledande preparatet för behandling av nagelsjukdomar i USA och i Norden. Portföljen utvecklas genom förvärv och inlicensiering av produkter samt genom produktutveckling med fokus på innovativ drug delivery av beprövade substanser. Moberg Pharma har kontor i Stockholm och New Jersey och bolagets aktie (OMX: MOB) är noterad under Small Cap på NASDAQ OMX Nordic Exchange Stockholm. Se www.mobergpharma.se för mer information.