Hoppa till huvudinnehåll

Arbeta hos oss

Förmågan att attrahera, motivera och behålla rätt personer är central för Moberg Pharmas tillväxtstrategi. Vi söker efter erfarna personer med driv, engagemang och integritet och i utbyte erbjuder vi en stimulerande och stöttande miljö präglad av lag- och entreprenörsanda. I bolaget arbetar personer med en rad olika specialistkompetenser och lång erfarenhet från läkemedelsindustrin. Därutöver har bolaget en rad externa leverantörer, samarbetspartners och konsulter runt om i världen, bland annat inom produkttillverkning, klinisk utveckling och försäljning.

Vi tror att mångfald främjar verksamheten och ger oss möjlighet att tänka nytt och annorlunda. I utbyte erbjuder vi en stimulerande och miljö präglad av lag- och entreprenörsanda som framhåller vikten av individuella bidrag. Moberg Pharma uppmuntrar innovation och initiativförmåga och belönar prestationer på både individuell-, team- och bolagsnivå.


Vi är alltid intresserade av kontakt med ambitiösa personer som delar vår vision och har relevanta kvalifikationer för vår verksamhet. Tror du att du skulle passa hos och vill höra mer om hur det är att arbeta för Moberg Pharma är du välkommen att kontakta oss via recruitment@mobergpharma.se