Hoppa till huvudinnehåll

Partners

Välkommen att kontakta Moberg Pharma för samarbete eller licensiering av följande projekt:

  • MOB-015  - Nagelsvamp – Registreringsförberedelser pågår
    MOB-015 är ny utvärtes behandling mot nagelsvamp med svampdödande, keratolytiska och uppmjukande egenskaper. Bolagets patenterade formuleringsteknologi möjliggör att höga koncentrationer av en beprövad svampdödande substans (terbinafin) transporteras in i och genom nageln. Eftersom MOB-015 appliceras lokalt undviker man biverkningar förknippade med tablettbehandling. Bolaget uppskattar den årliga försäljningspotentialen för produkten till 250 - 500 MUSD.

    Flera attraktiva licensavtal för MOB-015 är redan på plats i Europa (Bayer), Japan (Taisho), Sydkorea (Dongkoo) och Kanada (Cipher) och vi ser fram emot att ingå fler spännande samarbeten framöver.

     
  • BUPI   - Oral mukosit (smärtbehandling) – Fas 3 förberedelser pågår
    BUPI är innovativ patentsökt formulering med den beprövade substansen bupivakain i form av en sugtablett för behandling av smärta i munhålan. I januari 2016 rapporterade Moberg Pharma positiva resultat från en fas 2-studie där BUPI utvärderades för cancerpatienter med oral mukosit som första indikation. Moberg Pharma uppskattar den årliga försäljningspotentialen för produkten till 100 - 200 MUSD enbart i USA, givet framgångsrik kommersialisering inom oral mukosit och ytterligare åtminstone en indikation.

Kontakt:  bd@mobergpharma.se